Blogeja

Takaisin

31.8.2021

Hetken tauko

Ei ole kyllä tullu tehtyä tähän sivustolle mitään hetkeen. On ollut vähän koulukiireitä. Kyllä tässä nyt pelailtukkin on. Paljon sanottavaa ei oikein ole, koska ei ole tapahtunut mitään erikoista. No ei kyllä tämä blogi olekkaan mikään jokapäiväinen juttu. Aina välillähän sitä tulee tehtyä.

22.8.2021

Vähän metsässäkäyntiä

Noniin nyt on kaikilla täysin englannin kielinen sivusto. Vähän on virheitäkin korjattu, joista suurin osa on kirjoitusvirheitä. Kävin tänään myös metsässä keräämässä puolukoita ja mustikoita. kokonainen ämpäri tuli puolukkaa. Mustikkaa ei tullut yhtä paljon. Mutta ei se haittaa, ainakin tuli ulkonakäytyä. Näin myös vähän sieniä. Ei paljoa muuta tänään, vähän pelaamista, metsässäkäyntiä ja sivuston tekemistä.

21.8.2021

Tilastopäivitys

Tosiaan, tänään täälä taas kerran koodaukset kovassa vauhdissa. Sivustoa käännetään parhaimmillaan englanniksi ja parannuksia tehdään paljon. Kuitenkin on vielä paljon tekemistä ja ongelmia. Kuvienkin kanssaon säädetty jo tunteja. Jokin niissä oli vikana ja minun piti pixeli kerrallaan korjata.

20.8.2021

Sivuston tekemistä

Olen tänään aloittanut rakentamaan tätä sivustoa niin kuin kaikki muutkin. Tehokkaasti tämä sivusto paranee, koko ajan lisätään uusia ja uusia asioita. Välillä sitä pelaataankin ja välillä jatketaan sivuston tekemistä. Kaikki tekevät omia osastoja sivustolla ja keksivät uusiakin asioita mitä tehdä. Minä jatkan tämän sivuston rakentamista varmaan huomennakin.