Uriellenin kuva-albumi

-----Takaisin Etusivulle----- -----Taakse päin-----

Tänne kokoan kuvia elämäni varrelta, jotteivat ne nyt ihan heti katoisi. Itselleni nääs on tapahtunut useammin kuin kerran, niin että "tärkeitä" kuvia on kadonnut. Miksen tallentanut niitä tikulle? En tiedä, mutta ne vain katosivat puhelimesta. Tänä päivänä en kylläkään käytä puhelinta ollenkaan. Olen nyt käyttänyt kannettavaa tietokonetta puhelimen sijasta yli kaksi ja puoli vuotta. ---20.8.2021---

Lukion aloittaessa päätin jostain kumman syystä ottaa tällaisen kuvan, joka toimi profiilikuvanani ensimmäisen lukiovuoden yli.

Tässä on ottamani omakuva tuolta sivuston alkuaikojen paikkeilta. Se oli minulla käytössä tuolla oman sivustoni etusivulla, mutta korvasin sen jokseenkin uudemmalla kuvalla. Eipä tuosta mitään erikoisempaa sanottavaa ole.

20.8.2021 Otin tämän kuvan Hasardian-nettisivun ensimmäiseksi kuvaksi. Silloin ei vielä oltu valittu Hasardian logoksi noussutta viiksekästä hattu päätä. Kuvan otin kameralla, joka oli minulle tällöin upouusi. Eli ensimmäinen kuvani kyseisellä kameralla. Tuolloin nautin naimaluvastani ja ajelin mopolla ympäri maita ja mantuja. Samalla tämä oli ensimmäinen kuva myös viidennessä kodissani. Ei mitenkään loistava kuva, mutta kiinittyy siihen nyt jonkin laista tunnearvoa.

8.8.2021 Tämä kuva on konfirmaationi jälkeisestä juhlimisesta. Kuvassa on sisäpiiri vitsinä Paappa Tunturi mopo, koska kuljin tuolloin sillä kaikki alle. Hienoja aikoja. Ja kukaan ei voi kieltää etteikö olisi upea mopo. Ei koskaan ole jättänyt tien päälle.