Hyödyllisiä tai huvittavia sivustoja

-------Takaisin etusivulle-------- -----Taakse päin-----

Tänne kokoan ajan kanssa erillaisia sivustoja. Osa on hyödyllisiä ja toiset hupaisia. Periaatteessa kopioitu Zarokselta, mutta ei se häntä luultavasti haittaa. Erillaistuu sitten ajan kanssa... kai.

Hyödyllisiä tai kiinnostavia sivustoja

kyrönmaahistoria

Tässä on Etelä-Pohjanmaalla Isonkyrön kunnassa sijaitsevan Kyrönmaan lukion historian sekä yhteiskuntaopin lehtorin Tanu Kontkasen ylläpitämä youtube kanava. Tältä kanavalta löytyy runsaasti historian sekä yhteiskuntaopin kurssien opetusvideoita. Itse olen hyödyntänyt tämän kanavan materiaalia kokeisiin valmistautuessa, esimerkiksi kuuntelemalla niitä bussimatkojen aikana. Erittäin hyviä videoita ja ne on lajiteltu soittolistoihin kursseittain. Suosittelen käymään katsomassa, jos käy lukiota ja tahtoo helpon tavan kerrata kokeisiin.

Sinimusta liike

Sinimusta Liike on radikaali, traditionalistinen ja suomenmielinen puolue, jonka toiminta pohjautuu ihanteelle itsenäisestä, elinvoimaisesta ja riippumattomasta Suomesta, joka on luotu palvelemaan ja puolustamaan suomalaisen kansan kulttuuria, elinympäristöä ja elämäntapaa. Sinimusta liike perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa. Politiikka, jota ajamme, on radikaalia ja etnofuturistista. He haluavat päästä modernin yhteiskunnan sekä globalismin arvojamme, yhteisöämme ja maatamme tuhoavasta ikeestä. Sinimusta liike haluaa luoda tilalle uuden ja paremman tulevaisuuden yhteiskunnan unohtamatta juuriamme tai sitä, että yhteiskuntamme elinehdot ovat sukupolvien työn tulosta. Liike haluaa elinvoimaisen ja kestävän yhteiskunnan, joka on sekä vihreä että korkeateknologinen ja joka myös turvaa suomalaisen kansan olemassaolon pitkälle tulevaisuuteen.