Yukimuran Anime/Manga-arvostelut!

Palaa.

Hopeanuoli (Anime)

Hopeanuoli on vuonna 86 julkaistu Anime sarja, jonka on luonut ja piirtänyt Yoahihiro Takahashi. Hopeanuoli on hopearaitainen karhunmetsästäjä akita, joka on syntynyt kaksoissolan läheisyydessä hiihtäjämajalle. Hopeanuoli sai nimensä omistajaltaan Daisukelta, kun tämä huomasi hopeiset raidat hänessä. Hopeanuoli ja Daisuke kuulivat Hopeanuolen isän (Rikin) sekä Daisuken isoisän (Gohee takedan) Kuolleen karhun hyökkäyksessä. Daisuke sekä Hopeanuoli evät tähän uskoneet, vaan lähtivät selvittääkseen totuuden. He löysivät isoisän sekä Rikin hengissä, ja hopeanuoli pääsi näkemään, kuinka hänen isänsä taisteli karhua jota kutsutaan nimellä Akakabuto, suomeksi Punainen sotakypärä kanssa. ja näki kuinka tämä heitti Rikin kuiluun. Tämä sai Hopeanuolen raivotuvan ja aikovat tappaa tämän tulevaisuudessa. Lopun saatte itse katsoa Hopeanuolesta!

Ginga Densetsu Weed: Orion(Manga)

Ginga Densetsu weed: Orion: Tai ihan vain Orion oli hyvä, mutta samaan aikaan ärsyttävä. Orionin tarina alkaa samalla tavalla, kuin moni muukin manga. Pennut ovat kasvaneet isoiksi ja saaneet pentuja. Pennut ovat: Sirius, Orion, Rigel ja Bella/Bellatrix. Pennuista vanhin: Sirius on uskonmukainen ja lojaali. Ei halua riita eikä tykkää sodasta. Orion on taas täysin Siriuksen vastakohta. Voisi jopa sanoa, että Orion olisi Militaristi. Tarinassa seurataan kuinka pennut selviytyvät että villikoirina, kuin myös Ohun tulevaisuuden tähtenä. Hopeanuolsesta tuttu Daisuke, eli Hopeanuolen omistaja näkee Hopeanuolen poan Weedin pennut joille antaa nimet. Sirius: Tähtisumu. Orion: Tähtimuodostelma. Rigel: Taivaan seitsemäksi kirkkain tähti. Bellatrix: on Orionin tähdistön kolmanneksi kirkkain tähti.

The Last Wars (Manga)

Sain juuri luettua the last wars sarjan loppuun. Jäi vähän tarinan loppu ärsyttämään, mutta sarja jatkuu Ginga: Densetsu noah sarjalla. Suosittelen the last wars sarjaa kaikille jotka ovat lukeneet aikasemmat sarjat! Sarja alkaa... tai tavallaan jatkuu, kun Ginga densetsu weed: Orion sarjan pääpahis masamune on kuollut. Koirat olivat irtautuneet Ohusta. Monet koirat palasivat koteihinsa, kun taas osa jäi asumaan Futago Solaan. Aikaa kului ja Weedin pennut: Sirius, Orion, Rigel ja Bella/Bellatrix ovat kasvaneet aikuisiksi. Hopeanuoli menettää näkönsä, mutta haistaa tutun vaarallisen hajun! Haju oli avan sama kuin Hopeanuolen vanhalla vihollisella: Akakabutolla! Hopeanuoli hälyttää kaikki paikalle, sillä Akakabuto oli kuollut peräti 15-vuotta siten! Lopun saatte selville ostamalla/Lainaamalla Kirja sarjan!